Четверг, 28.03.2024, 16:59
iKnopka  Чехол для iPad, iPhone, iPodдля мобильного
Меню Apple
iKnopka + friends

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
iKnopka

В Л А С Н И К Кнопка Львів



https://twitter.com/KnopkaLv

iPad, iPhone, iPod
Що краще: Apple, Samsung, HTC, LG, Sony, Nokia ?
Всего ответов: 281
Apple Львів
Чохли для iPad
«  Август 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Дешево для Apple
Друзі Apple iKnopka
Чохли для Apple

vk.com/lv_iknopka

fb.com/lv.iKnopka

Чохли для телефонів

vk.com/iknopka_mob

fb.com/iknopka.mob

Интернет магазин Head case - чехол www.headcase.in.ua
Чехол для iPad
Чехол для iPad
Головна » 2013 » Август » 23 » Apple
iKnopka     Cases
11:50
Apple

Apple здає позиції: вартість цінних паперів компанії за 9 місяців впала на 40%

На складах зараз пролежують удвічі більші запаси айфонів, ніж зазвичай
Виробник айфонів Apple ще не так давно очолював список найдорожчих концернів світу. Восени акція Apple коштувала понад $700. Утім, гігант здає позиції: вартість цінних паперів за 9 місяців впала на 40%.
Фото: itc.ua 

Віра в інноваційну потужність концерну Apple поступається дедалі більшій нервозності біржовиків: вони вкотре засумнівалися в надійності таких вкладень, інформує afp.

Курс акцій виробника "айфонів" і "айпедів" опустився нижче психологічно важливої позначки у $400. До моменту закриття біржі він знову трохи набрав у ціні і торги на нью-йоркській біржі закінчив на рівні $402 - це мінус у три відсотки.

Порівняно з рекордним для Apple вереснем минулого року, коли акції коштували $705,07 за одну, цінні папери концерну відтоді втратили в ціні понад 40%.

Такі тенденції є наслідком сумнівів акціонерів у тому, що керівник Apple Тім Кук може не впоратися із завданням регулярно виводити на ринок нові інноваційні продукти. Досі багато розмов точилося довкола нового годинника від Apple і нового телевізора, але поки що в реалізації цих задумів концерн майже не просунувся.

До того ж продажі бестселера від Apple - "айфонів" - потерпають від жорсткої конкуренції з боку смартфонів. Багато споживачів зараз віддають перевагу продуктам Samsung Galaxy, які функціонують на базі операційної системи Android.

Актуальне падіння курсу акцій викликало негативні коментарі аналітиків ринку. У дослідженні одного з американських банків йдеться, що на складах роздрібних продавців та операторів мобільного зв'язку зараз "пролежують" удвічі більші "запаси" "айфонів", ніж зазвичай. Це означає, що Apple продає нині значно менше своєї продукції, ніж очікувалося.

Також скептично висловився представник аналітичної компанії Global Equities. Нинішнє падіння курсу вдарило по робочій моралі працівників концерну, робить висновок фахівець. Посередники в пошуку роботи кажуть, що до них звертається дедалі більше працівників Apple, які шукають роботу в конкурентів - Google, LinkedIn, Facebook "і навіть Hewlett-Packard". Це при тому, що HP нині теж переживає далеко не найкращі часи і перебуває у стадії структурних реформ.

Поки що Apple, вартість якого сягає $380 мільярдів, все ще є найдорожчим технологічним концерном світу. Але конкуренти на кшталт Google і Microsoft скорочують відрив. А звання найдорожчого біржового концерну світу вже давно відвоював собі нафтовий концерн ExxonMobil.

Переглядів: 505 | Додав: iKnopka | Теги: Apple | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0 ПЕРЕЛІК ВСІХ ЧОХЛІВ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]