Суббота, 20.04.2024, 07:52
iKnopka  Чехол для iPad, iPhone, iPodдля мобильного
 
Меню Apple
iKnopka + friends

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
iKnopka

В Л А С Н И К Кнопка Львів



https://twitter.com/KnopkaLv

 
iPad, iPhone, iPod
Що краще ?
Всего ответов: 318
Apple Львів
Чохли для iPad
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Дешево для Apple
Друзі Apple iKnopka
Чохли для Apple

vk.com/lv_iknopka

fb.com/lv.iKnopka

Чохли для телефонів

vk.com/iknopka_mob

fb.com/iknopka.mob

Интернет магазин Head case - чехол www.headcase.in.ua
Чехол для iPad
Чехол для iPad
Нові правила Apple App Store націлені на боротьбу з шахраями

Компанія Apple змінила правила супермаркету додатків App Store, щоб шахраї не мали можливості міняти скріншоти, що відображаються разом з описом додатку, після отримання схвалення компанії. Тепер Apple разом з додатком затверджуватиме і набір скріншотов. Цей набір залишатиметься одним і тим же до тих пір, поки розробник не представить оновлення додатку на твердження компанії.

Раніше шахраї могли завантажити скріншоти, що дозволяли їм дістати схвалення Apple для своїх додатків, а потім замінити на знімки екрану іншого, популярнішого додатку, щоб заманювати користувачів. Приклад — неофіційний варіант гри Pokemon Yellow, що з'явився рік тому в App Store. Її реальні скріншоти після затвердження додатку були замінені на знімки екрану однойменної гри Nintendo. Додаток купили тисячі, проте пр ... Читать дальше »
Просмотров: 440 | Добавил: iKnopka | Дата: 16.01.2013 | Комментарии (0)

Чехлы для Samsung HTC Nokia Sony LG
Найрізноманітніші чохли для усіх телефонів !


Опис:
Чехлы для Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S Duos, HTC One V, Samsung Galaxy Ace Duos, Samsung Galaxy Y Duos, Samsung Galaxy S II, LG Optimus L3, HTC Desire V, Nokia Lumia 800, HTC One S, Sony Xperia S, Sony Xperia micro, Samsung Galaxy S Advanced та для будь-якого іншого телефону !
... Читать дальше »
Просмотров: 618 | Добавил: iKnopka | Дата: 15.01.2013 | Комментарии (0)


25 реальных жалоб сотрудников Google в Канаде
1. «Руководство сотрудников» занимает больше одной страницы.
2. Когда я работаю из дома, мне приходится самому готовить себе завтрак, обед и ужин.
3. Я не чувствую разницы между настройками массажного кресла.
4. Выбор классических игровых автоматов в нашем здании ограничен, приходится идти в другой корпус.
5. Я толстею из-за неограниченой бесплатной еды.
6. Cтоит мне привыкнуть к выданному компанией телефону, как они раздают нам новую модель, и мне приходится учиться по-новой.
7. На обеде всю пиццу съели до меня и мне пришлось есть стейк.
8. Необходимо открыть тренажёрный зал в моём корпусе, чтобы я мог заниматься, не тратя времени на ходьбу до него.
9. Тридцатидюймовый монитор заслоняет вид на горы.
10. Выданные наушники портят мне причёску.
11. Моё рабочее место находится на одинаковом расстоянии от двух кухонь и мне приходится каждый раз решать, к какой из них идти.
12. 5 из ... Читать дальше »
Просмотров: 502 | Добавил: iKnopka | Дата: 30.11.2012 | Комментарии (0)

Apple


Всі 500 продуктів в одній картинці
cdn.shopify.com/s/files/1/0068/6272/files/PopChartLab..
Просмотров: 452 | Добавил: iKnopka | Дата: 20.11.2012 | Комментарии (0)

У п'ятницю весь світ згадує Стіва Джобса. Рівно рік тому засновник компанії Apple помер в США у віці 56-ти років. Його смерть не стала повною несподіванкою. Підприємець довгий час боровся з онкологічним захворюванням. За півтора місяці до смерті він передав повноваження щодо керівництва компанією своєму наступнику Тіму Куку.
Просмотров: 473 | Добавил: iKnopka | Дата: 05.10.2012 | Комментарии (0)

Apple стала найдорожчою компанією світу.
За 1 Apple 6 Газпромів дають!

Apple стала найдорожчою публічною компанією у світі (акції якої вільно продаються на ринку). Ринкова вартість компанії (ціна акції компанії помножена на кількість акцій) складає $623.5 млрд на момент завершення торгів у понеділок, 20 серпня.
Вартість Apple майже в три рази вища ніж Google та IBM і в шість ніж "Газпромом".
Таким чином компанія побила попередній рекорд від Microsoft – 30 грудня 1999 року ринкова вартість компанії склала $618.9 млрд. Але це справедливо тільки якщо не враховувати інфляцію.
Зростання акцій Apple пов'язують з очікуванням успішного запуску нових продуктів - iPhone 5 і зменшеної версії iPad. Нагадаємо, презентація iPhone 5 запланована на 12 вересня ц.р.


Просмотров: 399 | Добавил: iKnopka | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

[r]Порівняння iPhone 5 (нового iPhone 6-го покоління) та Samsung Galaxy SIII




Просмотров: 483 | Добавил: iKnopka | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

Apple vs. Samsung

Головною зіркою процесу між Apple та Samsung стала суддя

Схоже, роль головної дійової особи в судових спорах між Apple і Samsung переходить від могутніх міжнародних корпорацій до судді зі своєрідним почуттям гумору. Раніше Люсі Кох вже заявляла, що компанії просто вирішили "помірятися" інтелектуальною власністю, а врешті-решт сказала, що взагалі втомилася від їх нескінченних суперечок.
Завдяки цій милій жінці від пихатості та серйозності справи ціною в мільярди доларів не залишилося й сліду, відзначають журналісти. Вчора, наприклад, Люсі Кох в черговий раз обурилася ретельною підготовкою адвокатів і навіть пожартувала на тему наркотиків.

Жінку вивів із себе юрист Apple, який вручив їй 75-сторінковий документ з переліком свідків проти Samsung. "75 сторінок! 75 сторінок! Якщо ви не курили крек, то розумієте, що всіх свідків неможливо викликати за 4 години часу які у вас залишились", - обурилася Л ... Читать дальше »
Просмотров: 796 | Добавил: iKnopka | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

Samsung визнала iPhone крутішим за свої смартфони: "Це небо і земля"

Керівник мобільного підрозділу Samsung Джей Кей Шин визнавав раніше перевагу смартфона iPhone над пристроями власної компанії. Про це повідомляє ресурс All Things Digital, посилаючись на внутрішню переписку південнокорейського виробника електроніки. Раніше Samsung опублікувала частину корпоративної переписки під час патентного розгляду між Samsung та Apple в американському суді. Лист, про який іде мова, розісланий співробітникам компанії у жовтні 2010 року, містив уривки виступу Шина перед топ-менеджерами. Серед іншого, голова підрозділу підкреслив, що iPhone і продукти Samsung співвідносяться як "небо і земля" з точки зору зручності користувача. За тодішнім словами топ-менеджера, подібна ситуація вказує на "дизайнерську кризу" компанії. На даний час між Apple і Samsung протікає довгостроковий патентний розгляд у багатьох судах різних країн. Навесні 2011 року ... Читать дальше »
Просмотров: 446 | Добавил: iKnopka | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

AT&T проти iPhone
Оператор AT&T попонує покупцям все крім iPhone.

У США розгорається скандал. Ресурс BGR, спираючись на дані відразу трьох джерел, стверджує, що співробітники оператора AT & T (другого за величиною в США) отримали вказівку продавати "все, крім iPhone". Таким чином, різкий спад продажів смартфонів Apple в останньому кварталі викликаний не тільки очікуванням появи нового iPhone 5. Повідомляється, що регіональним менеджерам дано вказівку пропонувати покупцям Android або Windows Phone пристрій (наприклад, Nokia Lumia 900), навіть в тому випадку, якщо ті цілеспрямовано приходять за iPhone, таким чином, давши їм прийняти "обгрунтоване рішення". Більш того, персонал AT & T як мінімум в декількох регіонах в якості службового телефону тепер повинен вибирати Android або Windows Phone пристрій, але не iPhone. Один з менеджерів повідомив, що до нових вказівок продажу iPhone в його салоні становили 80% від загальної реалізації ап ... Читать дальше »
Просмотров: 364 | Добавил: iKnopka | Дата: 26.08.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 »

ПЕРЕЛІК ВСІХ ЧОХЛІВ